افزایش ضریب هوشی کودکان با پاپایو
افزایش ضریب هوشی کودکان : مغز کودکان قبل از رفتن به مهدکودک ۹۰ درصد فرآیند رشدش را طی میکند. ما با طراحی بازی هایی در اپلیکیشن پاپایو تلاش کردیم ضرب هوشی کودک را تقویت کنیم. مغز کودکان با تجربه رشد میکند. اما برای افزایش ضریب هوشی کودکان راههای اساسی دیگری هم وجود دارد.
راه های افزایش ضریب هوشی کودکان
یادگیری موسیقی : از نظر علمی ثابت شده است که یادگیری و نواختن ساز موسیقی ضریب هوشی کودک را بهطور مستقیم بالا میبرد. زیرا موسیقی سه بخش مهم از وجود کودک یعنی عقل، احساس و جسم را درگیر میکند.
فعالیت بدنی و جنبوجوش : فعالیت بدنی و جنبوجوش، رشد مغز و عملکرد شناختی کودک را تقویت میکند.
انجام بازیهای فکری : بازی کار کودک است. کودکان با بازی، مهارتهای اجتماعی – شناختی و کاوش در دنیای خود را یاد میگیرند. در بازی، کودکان از لحاظ جسمی، کلامی یا ذهنی با محیط خود و سایر افراد درگیر میشوند.
به چالش کشیدن ذهن : حافظه فرزندتان را به چالش بکشید. مثلاً پس از خواندن کتاب، از کودکتان بخواهید که داستان را به زبان خودش بازگو کند.

بازی ریاضی در اپلیکیشن پاپایو و تقویت هوش کودکان
بازیهای ریاضی از جمله بازیهای تقویتکننده مغز هستند. با بازی های طراحی شده در اپلیکیشن پاپایو و بخش آموزش اعداد علاوه بر تمرین برای آموزش شمارش, ذهن کودکان برای هماهنگی دست و چشم آموزش میبیند و همین تمرین ساده موجی پرورش هوش و دهن کودکان می شود. کودک متوجه می شود باید برای حرکت دادن اعداد و رسیدن به نتیجه درست بین حرکت دست و چشم او هماهنگی وجود داشته باشد.
آنها خیلی زود یاد میگیرند که اگر چشمانشان به سمت دیگری بچرخد عدد سر جای درست خود قرار نمیگیرد و او برنده نخواهد شد. همچنین این فرصتی برای کودکان پیش دبستانی و نوپا خواهد بود که توجه خود را بر یک کار متمرکز کنند و آن را کامل کنند مهارتی که در طول زندگی به آن نیاز خواهند داشت .
در بازی های طراحی شده در بخش اعداد و ریاضی کودک با حل مسائل ساده اشتیاقش برای آموزش بیشتر میشود. و با فکر کردن برای موفقیت در بازی های ریاضی به شکل ناخودگاه ذهن , حافظه و هوش کودک پرورش پیدا می کند.
با طی کردن مسائل هم خود کودک و هم شما متوجه تغییرات عملکرد کودک میشوید. سرعت حل کردن مسائل در کودک بیشتر میشود و علاقه او به برنده شدن باعث میشود که او به سراغ حل کردن سوالاتی با چالش های بیشتر برود.
افراد علاقمند به محاسبات ریاضی، کسانیکه خوب استدلال می کنند و استدلال را خوب می فهمند و به عبارتی درک خوبی از دو دو تا چهارتا دارند، از هوش منطقی یا ریاضی بالاتری برخوردارند.
این همان بعد هوش است که در مدارس ما از گذشته اهمیت زیادی داشته است.
افراد دارای هوش منطقی یا ریاضی چه ویژگی هایی دارند؟
- به دنبال نظم و ترتیب در جهان هستند
- کل را به اجزای تشکیل دهنده آن تجزیه می کنند
- به صورت مفهومی با استفاده از الگوهای ریاضی و منطقی فکر می کنند و از نمادها برای توضیح ایده ها استفاده می کنند.
- روابط بین اطلاعات و پدیده های مختلف بصورت انتزاعی و یا تجربی درک و کشف می کنند و به دنبال پیدا کردن علت و معلول هستند
- این افراد همواره در مورد دنیای اطرافشان کنجکاوند، سوال های زیادی میپرسند، دوست دارند آزمایش کنند.
- الگوی ذهنی دارند. هرچه که می بینند و می شنوند یا با سایر حواس تجربه می کنند .
- یادگیری و به خاطر سپردن مطالب را نیز با کشف نظم و روابط بین پدیده ها انجام می دهند.
- این افراد بسیار راحتتر از دیگران تصمیمهای منطقی و عملی میگیرند.
بچه هایی که در دبستان به درسهایی مثل علوم و ریاضی بیشتر علاقه دارند، در هوش منطقی و ریاضی قوی ترند.