بازی سفینه فضایی برای آموزش سیارات

بازی سفینه فضایی برای آموزش سیارات
زمان مطالعه : 5 دقیقه
تاریخ انتشار:
نظرات: بدون دیدگاه
امتیاز:
0
(0)

بازی برای آموزش اسامی سیاره ها به کودکان

بازی سفینه فضایی برای آموزش سیارات در پاپایو از مجموعه بازی هاییست که برای آموزش مفاهیم جغرافیا و افزایش اطلاعات عمومی کودک در اپلیکیشن پاپایو طراحی شده است.

دیگر بازی های این مجموعه:

بازی آب و هوا در پاپایو
بازی قطار آشنایی با شهر ها
بازی اجسام در آب

سناریوی بازی:

در انیمیشن، “پاپایو” در صفحه سفینه ای پیدا می کند. وارد سفینه می شود و سفینه شروع به حرکت می کند. محیط بازی به کودک احساس در فضا بودن را میدهد. بعد “پاپایو” با لباس فضانوردی سوار بر سفینه به سمت خورشید می رود. با قرار گرفتن انگشت کودک روی صفحه سفینه به دنبال انگشت کودک حرکت می کند و شروع به شلیک می کند. اگر کودک انگشت خود را از رو صفحه بردارد شلیک سفینه قطع می شود و سرعت بازی کم می شود.

 

دانلود اپلیکیشن پاپایو

اگر قبل از وارد شدن اولین شهاب سنگ به صفحه کودک انگشت خود را روی صفحه نگذاشته باشد، سرعت بازی کم شده و دست راهنما به سفینه اشاره می کند. سفینه با سرعت ثابتی انگشت کودک را دنبال می کند. خورشید و سیاره های روی نوار به ترتیب موقعیت از راست وارد نوار شده و به سمت چپ حرکت می کنند.
بازی سفینه فضایی به این شکل طراحی شده که کودک به شهاب سنگ هایی که در مسیرش قرار دارند شلیک می کند و به سمت سیارات در منظومه شمسی حرکت میکند. با رسیدن به هر سیاره راهنمای بازی اطلاعات مفید و کوتاهی درباره آن سیاره به کودک می دهد و بعد از آن کودک به مسیرش برای نابود کردن شهاب سنگ ها ادامه می دهد. بازی انقدر ادامه پیدا می کند تا کودک با تمامی سیارات منظومه شمسی آشنا شود و سفر با سفیه فضایی همراه با پاپایو به اتمام برسد.

اطلاعاتی که کودک در بازی سفینه فضایی ( کهکشان) به دست می آورد

سیاره

سیاره یه جرم آسمونیه که به دور یک سیاره یا ستاره دیگه میچرخه سیاره باید سه تا شرط داشته باشه : به دور یک ستاره گردش کند و شکل کروی داشته باشه و به اندازه کافی بزرگ باشد تا نیروهای مغناطیسی اطراف خودشو از بین ببره. سیارات زمینی، سیاراتی هستن که سطح اون ها از یک سطح سخت و سنگی تشکیل شده . عطارد، زهره، زمین و مریخ سیارات زمینی هستن

منظومه شمسی

منظومه توی آسمون، ستاره‌های زیادی وجود داره. سیاره ها به دور این ستاره‌ها می چرخن. به مجموعه‌ی اون ستاره ها و چند سیاره‌ی اطرافش، منظومه گفته میشه منظومه شمسی از ستاره‌ها، خورشید و هر چیزی که به اونا متصل باشد، تشکیل شده سیاره‌های عطارد ، زهره، زمین، مریخ، مشتری، زحل، اورانوس و نپتون در منظومه شمسی قرار دارند.

خورشید

خورشید یه ستاره است که زندگی و طبیعت و سر سبزی روی کره‌ی زمین به خاطر نور، گرما و قدرتیه که خورشید برای نگه داشتن سیاره‌ها به دور خودش داره بعضی سیاره‌ها زمانی از بخشی از خورشید به وجود اومدن و حالا به دور خورشید می‌چرخن. خورشید در مرکز منظومه شمسی قرار داره و همه چیز از بزرگترین سیارات تا کوچکترین ذرات را در مدار خودش نگه می‌داره.

عطارد

تا حالا به این فکر کردی که اگر زمین به خورشید نزدیک تر بود چه اتفاقی می افتاد؟ آخه خورشید خیلی داغه. عطارد یه سیاره کوچکه که خیلی به خورشید نزدیکه . سیاره عطار ماه و نمیبینه ” عطارد نزدیک‌ترین سیاره به خورشید در منظومهٔ شمسیه که هر ۸۸ روز یکبار به دور خورشید میچرخه اسم دیگه سیاره عطارد تیر هستش و این سیاره صبح ها قبل از طلوع خورشید در آسمان می‌درخشه.

زهره

سیاره زهره یا ناهید یه سیاره کوچولوئه که نمیتونه ماه و ببینه و دمای خیلی خیلی زیادی داره سیاره زهره از نظر ساختار و اندازه مشابه زمین است و در جهت مخالف بیشتر سیارات به آرامی می‌چرخه سیاره زهره به زمین نزدیکه و بعضی شب ها به خاطر نور زیادی که داره از روی پشت بام خونه ها دیده میشه.

زمین

ما در سیاره زمین زندگی میکنیم و از روی اون میتونیم ماه و ببینیم . زمین نه خیلی نزدیک به خورشید که داغ و سوزان باشه و نه خیلی دور که سرد و یخبندان بشه، یک جای خوب در منظومه شمسی که میشه راحت توش زندگی کرد زمین سومین سیاره نزدیک به خورشید و بزرگترین سیاره منظومه شمسیست “چرخش زمین به دور خود ش ۲۳ ساعت و ۵۶ دقیقه طول می‌کشه
چرخش زمین به دور خورشید ۳۶۵ روز و ۶ ساعت طول می‌کشه.

مریخ

مریخ یه سیاره نزدیک به زمینه که خاکش قرمزه به همین خاطر توی آسمان قرمز رنگ دیده میشه . مریخ شبیه زمین اما دانشمندا متوجه شدن شهاب سنگ‌های زیادی به مریخ برخورد میکنن. اسم دیگه سیاره مریخ بهرام و چهارمین سیاره منظومه شمسی هستش نوری که از خورشید به مریخ می‌رسه نصف نوری هستش که به زمین میرسه، اما روز مریخی چهل دقیقه طولانی‌تر از روز زمینی هستش.

مشتری

سیاره مشتری از جنس خاک و سنگ نیست و از گازتشکیل شده . مشتری چهارمین جسم درخشان در آسمان پس از خورشید، ماه و زهره است مشتری انقدر بزرگه که خیلی از شهاب سنگ‌های بزرگ منظومه شمسی رو به سمت خودش می‌کشه. خوشبختانه اینطوری زمین هم در امان میمونه

زحل

سیاره زحل با حلقه‌ای که روی سرش داره، توجه همه رو به خودش جلب میکنه و هر کسی دوست داره توی تلسکوپ بهش نگاه کنه زحل هم مثل مشتری از جنس گازه زُحَل یا کیوان، بعد از مشتری، دومین سیارهٔ بزرگ منظومهٔ شمسی و ششمین سیارهٔ نزدیک به خورشید هستش زیبایی آسمان زحل به خاطر نوارهای روشن حلقه‌های اطراف آن و نیز به خاطر قمرهای زیادش است.

اورانوس

اورانوس یک سیاره‌ی آبی با یک حلقه‌ی نازکه و خیلی قشنگه . اورانوس چندتا ماه داره و آنقدر بزرگه که 63 تا زمین هم تویش جا میشه. اورانوس هفتمین سیارهٔ نزدیک به خورشید و چهارمین سیاره از نظر بزرگی در منظومه شمسی هستش.

نپتون

نپتون اونقدر از خورشید دوره که یخ زده و خیلی طول می‌کشد که یک دور به دور زمین بچرخه. یک سال نپتون، 165 سال زمین طول میکشه. نپتون تنها سیاره‌هایی هستش که از زمین با چشم غیرمسلح دیده نمیشه. چون فاصلهٔ خورشید تا نپتون حدود سی برابر فاصلهٔ زمین تا خورشید هستش. اگر وزنه‌ای روی زمین 32 کیلوگرم باشه وزن اون روی سیاره نپتون 36 کیلو گرم هستش.

ماه

ماه یا قمر، نه سیاره است و نه ستاره. ماه یه کره آسمانیه که دور زمین میچرخه . ماه نورش و از خورشید میگیره و شب ها در آسمان می درخشه. ماه کروی است اما ما نمیتونیم اونو همیشه کروی ببینیم. گاهی ماه از روی زمین هلالی شکل و گاهی هم شبیه نیم دایره دیده میشه .ماه بعد از شکل گیری منظومه شمسی با برخورد سنگی به اندازه سیاره مریخ به کره زمین به وجود اومده.

 

 

این مطلب چقدر مفید بود؟

برروی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین نمرات 0 / 5. تعداد رای‌ها: 0

اولین فردی باشید که به این مطلب نمره می‌دهد!

دیدگاهتان را بنویسید