تفاوت در تربیت کودک پسر و دختر

تفاوت در تربیت کودک پسر و دختر
زمان مطالعه : 5 دقیقه
تاریخ انتشار:
نظرات: بدون دیدگاه
امتیاز:
5
(1)

تفاوت های تربیتی پسران و دختران

در این مطلب درباره تفاوت در تربیت کودک پسر و دختر صحبت می کنیم. نکته مهم این است که وقتی صحبت از تربیت بچه ها می شود، جنسیت اهمیت دارد. اما ممکن است شخصیت رفتاری اون بچه ما را شگفت زده کند و تاثیر زیادی روی تربیتش داشته باشد.

دنیای دخترانه کودک من

در روزهای قبل از مادر شدنم، خودم را مانند مارمی در سریال زنان کوچک تصور می کردم. رهبری که عاقلانه و عاشقانه رفتار می کند. فکر می کردم فانتزی من با تولد اولین فرزندمان، هانا تحقق می یابد. کودکی آرام و سازگار که محکم بود. به راحتی سرگرم می شد و هر مدل مویی را که برایش می ساختم را دوست داشت. او همان کودکی بود که آرزو می کردم و من مشتاقانه منتظر بزرگتر شدنش بودم.

دانلود اپلیکیشن پاپایو

وقتی پسرانم به دنیا آمدن

وقتی هانا 3 ساله شد، فانتزی زنان کوچک من با تولد پسرم “اسحاق” به طور ناگهانی از بین رفت . 16 ماه بعد “بنی” پسر دومم هم به دنیا آمد. از لحظه ای که اولین پسر من به دنیا آمد، من در مورد وظیفه مادرانه ام می ترسیدم. من تصور می کردم پرخاشگر بودن، بلندی صدا، ستایش کامیون ها و رفتارهای مخاطره آمیز اش نیاز به درمان و مشاوره دارد. من میدونستم که پسرها با دخترها فرق دارند اما باز هم از این همه تفاوت تعجب می کردم.

اما امروز بعد از هفت سال با بزرگتر شدن پسران و دخترم متوجه شده ام که شیطنت های پسرهایم خیلی هم سرگرم کننده هستند. اما درک دخترم هر روز که بزرگتر می شود برایم سخت تر می شود. اون از من میپرسد کدام لباسم را میخواهم برای جلسه کاری بپوشم یا چرا دیگه به کلاس یوگا نمیروم. دختر ده ساله من با سالهای ابتدایی زندگیش خیلی فرق کرده است.

اتصال تستوسترون

تفاوت های بین مردان و زنان، جزو رازهای بزرگ زندگی است. بحث در مورد این که آیا این تفاوت ها طبیعی است یا ناشی از تعصب جنسیتی در تربیت آنها،   ده ها سال است که ادامه دارد. با این حال، تحقیقات اخیر یک مورد قانع کننده را نشان می دهد که همانطور که تفاوت های تشریحی مشخصی بین پسران و دختران وجود دارد، در شیمی مغز آنها هم تفاوت هایی وجود دارد. تفاوت هایی که بر رفتار تأثیر می گذارد. برخی از این “تفاوت ها” ممکن است کلیشه ای باشند. پسری که آنقدر پرخاشگر است که به هر چیزی که دست می زند آن را می شکند یا دختری که با هر مشکلی اشک می ریزد.

اما اساس آنها در زیست شناسی چیست؟

سایمون بارون کوهن، روانشناس انگلیسی  نویسنده کتاب تفاوت اساسی: حقیقت در مورد مغز مرد و زن (Perseus، 2003) ، نزدیک به دو دهه را صرف مطالعه این موضوع کرده است. او در تحقیقاتش به این نتیجه رسیده است که مغز زنان در همدلی با دیگران بهتر عمل می کند. در حالی که اکثرا، مغز مردان در سیستم سازی و پیش بینی نتایج بهتر است. (با این حال ، بارون کوهن قاطعانه می گوید که توصیف “مرد” و “زن” به سادگی نشان دهنده میانگین ها است و هر دو جنس می توانند هر دو نوع مغز داشته باشند.)

تربیت دختران

در نظرسنجی از ده ها مادر، متوجه شدم که نتیجه گیری بارون کوهن میتواند خیلی درست باشد. در اینجا برخی از مواردی که مادران در مورد دختران خود گفته اند رابرای شما آورده ام.

دختران از نظرعاطفی مراقبت کننده اند

لیزا یانگ ، مادر دو فرزند از شیکاگو می گوید: “دختر 5 ساله من می تواند هر لحظه لبخندش به اشک تبدیل شود و در زمان صرف شام جوری رفتار کند که انگار اتفاقی نیفتاده است”. برعکس، برادر 10 ساله اش، به انجام کاری غیر از خوردن غذا و بازگشت به هر کاری که قبل از شام انجام می داد، علاقه ای ندارد.”

مادر دیگری به نام ملیسا فری، از والپاریسو ، معتقد است که تغییر از کودک شاد به یک نوجوان خشن در دختران خیلی ناگهانی است. او میگوید “دخترها یک شبه از دختران دوست داشتنی به نوجوانان سرکش تبدیل می شوند. اما پسران کم کم شما رو آماده تغییرات روحیشان می کنند.”

دخترها بیشتر حرف میزنن

مدتی است که دانشمندان می دانند سمت چپ مغز، زبان را کنترل می کند. در اواخر دهه 1980 ، نورمن گشویند، متخصص مغز و اعصاب رفتاری، حدس زد که هرچه تستوسترون جنین بیشتر باشد، سمت راست مغز سریعتر و سمت چپ کندتر می شود. این ممکن است به این دلیل باشد که دختران هورمون تستوسترون دارند اما عموماً غلظتش خیلی کمتر از تستوسترون پسران است. به همین خاطر اغلب دختران زودتر از نوزادان پسر صحبت می کنند.

قلدری دختران می تواند از نظر احساسی شدیدتر باشد

در تحقیقات بارون کوهن، هر دو جنسیت پرخاشگری از خود نشان می دهند، اما در پسران این حالت معمولی تر (درگیری فیزیکی) را نشان می دهد. در حالی که در دختران، معمولاً ظریف تر است و خود را در شایعات و محرومیت اجتماعی نشان می دهد.

دختران در زورگویی احساسی ماهر هستند زیرا بیشتر با جنبه زندگی عاطفی افراد دیگر سرو کار دارند.به گفته اکثر مادران قلدری عاطفی اثرگذارتر از یک ضربه فیزیکی ساده است. آن داگلاس، نویسنده کتاب مادر همه والدین (جان ویلی ، 2002) ، که سن چهار فرزندش بین 6 تا 15 سال است، می گوید: “من موقع تربیت سه پسرم با خسارت اموال و چند شکستگی استخوان روبرو شده ام.” “اما این چیزها در مقایسه با زورگویی های عجیب و غریب دخترم در دوران نوجوانی اش، در حد نسیم بود.” داگلاس می گوید، علاوه بر این ، عوارض جانبی یک تیرانداز کلامی بسیار طولانی تر از کبودی فیزیکی است.

تفاوت در تربیت کودک پسر و دختر

البته تربیت پسران هم با مجموعه ای از چالش ها همراه است. در اینجا برخی از موضوعات رایج که بارها در میان مادران مطرح شده است آورده شده است:

پسرها پرخاشگران جسمی هستند

بیشتر مادران می گویند که پسران برای خودشان بازی های خشن، دست و پا می کنند و این کار برای آنها و مبلمان خانه هایشان خوشایند نیست. “دنور” ، “کامیلا هیز” ، می گوید: “وقتی دخترمان شروع به چهاردست و پا راه رفتن کرد، ما خانه مان را ضدآب کردیم ،” اما پسرمان با هر سطحی از جمله در ماشین ظرفشویی مانند ترامپولین رفتار می کند. من دائما نگرانم که او یا خودش را بکشد یا خانه را ویران کند. ” در حقیقت ، علم تأیید می کند که تستوسترون مغز ​​مردان را بیشتر از مغز زنان مستعد خشونت می کند.

اگر این مطلب برای شما جالب و مفید بود ، ادامه این مقاله را در مطلب کلیشه های تربیت دختران و پسران ادامه بدهید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برروی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین نمرات 5 / 5. تعداد رای‌ها: 1

اولین فردی باشید که به این مطلب نمره می‌دهد!

دیدگاهتان را بنویسید